(untitled) (American Journal of Business Management, Economics and Banking, 2022)
Ushbu maqolada, ijtimoit-siyosiy nuqqqa qo‘yiladigan komunukativ talablar, ularning turlari va xususiyatlari haqida so‘z yuritiladi.