САНОАТ КОРХОНАЛАРИДА СОЛИҚЛАРНИНГ РАҒБАТЛАНТИРИШ ФУНКЦИЯЛАРИ (American Journal of Business Management, Economics and Banking, 2022)
Мақолада саноат корхоналарида солиқ имтиёзлари берилиши, уларнинг солиққа тортишнинг ўзига хос хусусиятлари, ҳукуматимиз томонидан олиб борилаётган ислоҳотлар, саноат корхонларнинг давлат бюджетига нисбатан таъсири, шунингдек, енгил саноат корхоналарга берилаётган имтиёзлар туфайли солиқ юкини камайтириш ёритилган