PSIXOLINGVISTIKADA MA’NO VA MAZMUN MUAMMOLARI (American Journal of Business Management, Economics and Banking, 2022)
Ushbu maqola psixolingvistikada til va so‘z ma’nosi, komponent tahlil, so‘z ma’nosining semantik komponentlarga bo‘linishi haqida so‘z yuritiladi.