RANGSHUNOSLIK VA UNING NAQQOSHLIKDA TUTGAN O’RNI (American Journal of Research in Humanities and Social Sciences, 2022)
Maqolada badiiy naqqoshlikda qo’llaniladigan bo’yoq turlari va ularning o’ziga xos xususiyatlari, rang tuslari, rang kaloriti, ranglarning hamohangliklari hamda ularni naqqoshlik san’atidagi ahamiyati yoritib berilgan.