(untitled) (American Journal of Technology and Applied Sciences, 2022)
Mazkur maqolada uzuluksiz ta`lim tizimida chizmachilik fanini o‘qitishda innovatsion texnologiyalardan foydalanish usullari haqida fikr-mulohazalar bildirildi.