(untitled) (American Journal of Technology and Applied Sciences, 2022)
Ushbu maqolada toʻlov tizimida kartalarning xususiyatlari, Visa va MasterCard kartalarini oʻrnini egallay oluvchi Xitoy toʻlov tizimi, UnionPay kartalari tijorat banklardan emmisiya qilinishi haqida koʻrib chiqilgan.