USE OF HEAT INSULATION WALL MATERIALS IN CONSTRUCTION (American Journal of Technology and Applied Sciences, 2022)
Ушбу мақолада иссиқлик химояловчи материалларнинг ўртача зичлиги, иссиқлик ўтказувчанлик коэффициенти, иссиқлик химоялаш материаллар билан таққослаш кўриб чиқилган.