METHODS OF USING INNOVATIVE TECHNOLOGIES IN THE TEACHING OF DRAWING IN THE CONTINUOUS EDUCATION SYSTEM (American Journal of Technology and Applied Sciences, 2022)
Mazkur maqolada uzuluksiz ta`lim tizimida chizmachilik fanini o‘qitishda innovatsion texnologiyalardan foydalanish usullari haqida fikr-mulohazalar bildirildi.