OLIY TA’LIM MUASSASASINING ELEKTRON AXBOROT-TA’LIM MUHITI VA UNI SHAKLLANTIRISH ASOSLARI (American Journal of Technology and Applied Sciences, 2022)
Maqolada oliy ta’lim muassasalarining elektron axborot-ta’lim muhiti islohotlari, ularning zamonaviy bosqichi hamda jamiyatda yuz berayotgan yangilanishlarning tezkorligi haqida so’z boradi. Hozirgi kunda ta’lim muassasalariga qo‘yilayotgan yangi va yanada yuqori talablarga imkon qadar tezroq moslashish hamda uni shakllantirish jihatidan zamonaviy talablarni ishlab chiqarish va ularni mavjud mezonlarini o’zgartirish muhim ahamiyat kasb etadi.